Kaljanas Vilniuje tampa labai populiarus. Per visus egzistavimo metus, spėjo pasikeisti ne vieną tradiciją ir paruošimo būdai. Kadangi keisdavo tinkamas paruošimo būdas, todėl ir ne visi žmonės žino kaip tinkamai paruošti. Kaljanų kultūra yra labai didelė ir ji leidžia mums vis išmokti kažką naujo.

Jeigu norite pamatyti kaip atrodo kaljanų interjeras, kaip žmonės bendrauja tarpusavyje ir sužinoti apie platesnę kultūrą, tuomet Kaljanų baras Vilniuje jums gali padėti!

Išlaikykite švarų kaljaną

Kaljano mėgavimas suteikia nuostabias emocijas, o , kad jomis galėtumėme džiaugtis, privaloma išlaikyti nepriekaištingą švarą. Nesvarbu kiek laiko naudojote, tačiau po naudojimo iš karto išplaukite. Jeigu delsite plovimui, tuomet senas kvapas gali įsigerti ir paskui bus labai sunku išplauti. Reikia nepamiršti, kad nusistovėjęs vanduo rūgsta. Kuomet gerai išplaunate, galite išdžiovinti su tam tikrais prietaisais, kad būtų pašaltinos vandens dėmės.

Prieš naudojimą reikia dar kartą išplauti

Nesvarbu, kad po naudojimo jūsų kaljanas buvo išplautas ir blizgėjo, tačiau prieš naują naudojimą dar kartą praplaukite. Tik švarus kaljanas jums perteiks visus galimus malonius potyrius. Įsitikinkite, kad jūsų kaljanas yra sandarus ir nepraleidžia pro niekur oro. Kuomet praplaunamas kaljanas, jis išstumia seną orą.

Venkite prastų receptų

Panaudodami vaisius arba žoleles, jūs suteiksite skirtingą rūkymo pojūtį. Jeigu mėgstate eksperimentuoti skirtingus receptus, mes turime pasiūlymų, kokių priedų verčiau nenaudoti, kad nebūtų sugadintas visas malonumas. Jei norite išvengti nemalonių potyrių, siūlome jums vengti pieno ir rūgščių vaisių. Verčiau nenaudokite citrinos, slyvos, greipfruto ir alkoholio. Jokiais būdais nepilkite ir pieno, nes jis prie tam tikros temperatūros pradės dauginti bakterijas. Rūgščių sulčių naudojimas gali pakenkti jūsų kaljano apdailai ir pačiam stiebui.

Kaip išgaunamas didesnis dūmų kiekis kaljane?

Ar jums patinka didesni dūmų debesiai ir tai leidžia jums labiau mėgautis kaljanu? Dažnai žmonės nusivilia, jeigu išpučiamas mažas kiekis dūmų , todėl siūlome:

  • Pasirinktis anglis, kurios pagamintos iš 100 procentų kokoso lukšto.
  • Rinkitės tik kokybiškus mišinius, kuriuose yra pakankamas glicerino kiekis, o viskas gaminama iš kokybiškų žaliavų.
  • Tabaką sudėkite puriai.
  • Užtikrinkite, kad jūsų kaljanas yra gerai užsandarintas.

Susiję įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *